Chipcases

I Butikken kan du finne smarte chipscases i aluminium, lær og tre. Oppbevar dine pokerchips i smarte poker tasker og kofferter. planitalaska.com’s utvalg av forskjellige typer oppbevaring til pokerchips er stort og en finner chipcases til enhver smak i alle prisklasser. Se på de forskjellige kategoriene under for å finne noe som passer til din smak og pokerchips.

Chipcases

ChipTray

Chip tray er gode til og stable oppå hverandre. Hvert Tray kan oppbevare 100 stk pokerchips. Vi har 2 modeller, ett med og ett uten lokk.

Tre

Flotte trekofferter med eksklusivt design. Tre koffertene er høyglanspolerte som gjør at de fremstår vakre. Perfekt oppbevaring for pokerchips.

Reisetaske

Er du på farten så er en reisetaske ikke dumt å ta med. Plass til 150 pokerchips og en kortstokk.

Lær

Ønsker du kofferter i annet materiale enn aluminium er lærkofferter tingen. Dette er flotte kofferter i høy kvalitet til dine pokerchips. planitalaska.com fører foreløpig 3 forskjellige modeller.

Birdcage

Birdcage er ett proffesjonelt produkt for casinoer, her kan du få plass til hele 1000 pokerchips i hendig oppbevaring. Pent ser det ut også, samt at et birdcage er hendig og ta med om du er på reisefot.

Aluminium

Vi har ett stort utvalg av oppbevaring til dine pokerchips om du ønsker kofferter som kan inneholde alt fra 200 – 750 pokerchips så har planitalaska.com utvalget. Alle våre aluminiumskofferter er av meget høy kvalitet og det medfølger nøkler og spillekort i hver koffert.