COPAG bedrift

COPAG bedrift

COPAG da Amazonia er et brasiliansk selskap som ble stiftet i 1908 og som er gått ned fra generasjon til generasjon i familien grunnlegger.

På nåværende tidspunkt er COPAG den absolutte lederen i det innenlandske markedet i sin egen sektor.

I begynnelsen drev COPAG bare med import, og først i 1918 begynte de å produsere sine egne spillkort. I dag har Copag oppnådd internasjonal anerkjennelse

COPAG fabrikk på 8000 m2 ligger i den tollfrie området Zona Franca de Manaus, hvor de har avansert utstyr for både produksjon og forsendelse av å spille kort.

COPAG’S kontor ligger i São Paulo, som regnes som Brasils forretningssenter og nær Santos havnen, fra hvor de sender sine produkter til reisemål over hele verden.

COPAG har ikke begrenset seg å være en leder i det innenlandske markedet. Du kan finne deres produkter i de mest prestisjetunger kasinoer i verden: Sør-Amerika hvor COPAG er markedsleder, og i de fleste europeiske og sentralamerikanske land. For tiden er COPAG fokusert på markedene i USA og Sør-Afrika der det har begynt med store investeringer.

COPAG’S produkter oppnådde verdens anerkjente kvalitets standard da virksomheten fikk ISO9002 sertifikat. Dette gjelder både på det amerikanske, europeiske og brasilianske markedet.

Med hensyn til teknologi blir COPAG’S produksjonsutstyr og prosesser oppdatert løpende. Kundene er garantert kort i meget høy kvalitet.

COPAG spillekort er daglig testet av de beste stokkemaskinene. Dette bidrar til å skire høyest mulig kvalitet som tilfredsstiller kravene til den enkelte kunde

GJØR SOM MANGE ANDRE VELG COPAG!